Alla är fotografer

Jag har länge gått runt med känslan av att jag skulle vilja fota mer. Inte bara fota för sakens skull utan på något sätt utveckla min kreativitet, och se vad jag kan skapa för bilder idag. Jag har ju trots allt utvecklats en del sen jag startade. Trots att jag från början vägrade, så fotar jag nu i allt med en systemkamera. Det är jobbigt att bära runt på, men det blir inte lika bra kvalité med något annat tyvärr. (Det jobbas på mindre systemkameror och jag ser med glädje fram emot vad man skulle kunna få tag på i framtiden).

Ett kreativt tips till dig som vill bli lite bättre och inspireras att utveckla ditt fotande är att följa serien ”Alla är fotografer” som sänds på SVT med Henrik Schyffert och Johan Rheborg. Kolla här. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>