Att boka mig som bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf Katrineholm SörmlandHur går det till när man ska hitta sin drömmiga bröllopsfotograf (aka mig – hello). Självklart är du fri att välja precis vem du vill. Jag kommer bjuda på glädje, fina bilder och en avslappnad fotografering :)

Jag brukar ta emot intresseförfrågningar på mail och telefon. Då kollar jag upp om jag är ledig det datumet ni söker och sen återkommer jag att jag är det. Jag tar en bokningsavgift på 500 kr som säkrar din bokning. Varför har jag det så? Jo, därför att speciellt under sommaren så är det många förfrågningar på samma datum. Därför vill jag att ni ska vara säkra på att ni faktiskt vill ha mig, så att ni inte avbokar några veckor senare. Avbokningen kan göra att jag tappar inkomst eftersom jag måste tacka nej till andra brudpar. Bokningsavgiften ingår i alla mina bröllopspaket.

Några veckor innan bröllopet brukar jag träffa brudparet på en planeringsfika. Där går vi igenom:
– hur bröllopsdagen ser ut
– skisser på schemat över dagen
– bra förberedelser inför fotograferingen
– mitt avtal

Sedan dyker jag upp på bröllopsdagen och fotar allt jag kan. Jag går igenom bilderna och redigerar dem tills de är klara. Detta tar 3-5 veckor och när det är klart skickar jag över bilderna på ett usb. När bilderna skickas kommer fakturan på resten av beloppet med.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>