Att paddla bland alligatorer

fotobloggKommer ni aldrig bli av med mina inlägg från USA-resan? Nej jag tror faktiskt inte det. Inte på ett tag till, för jag kom på att jag var tvungen att berätta att vi paddlade i Everglades.

fotobloggAllt började med att vi gick upp kl 4.45(!) för att åka ner till Everglades. Trots denna tidiga morgon kom vi ändå prick, eller teknisk sett en aningen för sent. Vi fick följa med ändå och bland det första vi hör är ”när ni hoppar i kan ni ju vara lite försiktiga så inte alligatorn blir arg där borta”.

fotobloggJag var inte allt för pepp eftersom jag inte är en hejare på att paddla direkt. Denna tur skulle ta tre timmar. För att göra denna dag lite extra passade jag på att bränna hela baksidan av kroppen så att den var si så där illröd.

fotobloggVi paddlade efter varandra på en rad. Det var ca tio kanoter. Under tiden skrattade man lite när det gick dåligt för andra, såg en del alligatorer och en jättestor krokodil, hörde på lite naturinfo från guiden m.m. Det var en rolig grej. Definitivt en sak som borde tilläggas på att-göra-listan om du åker till Florida någon gång i ditt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>