Att välja bröllopsfrisyr

Bröllopsporträtt av Bröllopsfotograf Katrineholm SörmlandHur ska man veta hur man ska ha sitt hår på bröllopsdagen? Är du också en av dem som snöat in dig på bröllopsfrisyrer? Uppsatt eller inte? Slöja eller inte slöja?  Det första du måste komma på är om du trivs bäst i uppsatt eller nersläppt i vanliga fall? Kör på det du trivs i.

Brudporträtt av Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland
Sen är det dags att komma på om du vill ha någon detalj till håret eller inte. Där är det klänningen som avgör enligt mig. Om du har en stor klänning (typ marängbakelse) då skulle jag nog säga ingen slöja. En enkel klänning låter dig ha mer. Däremot finns det en uppsjö av accessoarer man kan ha. Jag själv hade ett stort glimrande hårspänne. Schyssta hårband och annat som kanske kan inspirera dig till din bröllopsfrisyr finns här.

Bröllopsporträtt av Bröllopsfotograf Katrineholm SörmlandNu för tiden behöver man dessutom inte ha de här slöjorna som är tre gånger så breda som en själv. Man kan ha enkla tunna, som en liten detalj, se här t ex. En annan bra inspirationssida är min pinterestboard för bröllopsfrisyrer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>