Bloggtips: By Feet or Heart

Jag insåg häromdagen att jag inte läser speciellt mycket bloggar. Visst följer jag säkert tjugo stycken på Bloglovin, men jag läser dem inte. Jag kollar på bilderna. Anledningen till att jag startade den här bloggen var för att visa upp bilder och skriva lite. Jag gillar både att fota och skriva och det blir ju en bra kombo i en blogg. Problemet är bara att jag glömde bort vikten av text. Ibland har det blivit lite enkla bildtexter. I framtiden har jag tänkt att fokusera på båda. Att skriva texter som berör och som får läsaren att förstå vad jag menar.

En av de saker som inspirerade mig till detta var efter att jag läst (jo, läst) Leslies blogg. Hon skriver verkligen riktigt intressant. Hon skriver så bra att jag skulle vilja skriva en bok efter att ha läst hennes inlägg. Den är visserligen på engelska, men du kan ju alltid översätta genom Google Translate. Det blir nog inte lika bra kanske. Det blir ju lite som att råna själen ur texten, men du kan ju alltid försöka!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>