Bröllop: Josefine & Benny

Det finns så otroligt många duktiga bröllopsfotografer världen över. Jag älskar att googla, pinna och se på vackra bilder på Instagram. Jag blir förundrad över hur fina bilderna blir, hur man kan komma på så smarta saker och hur brudparen kan låta sig övertalas att ställa sig på vissa platser. Det blir ju jämt helt magiskt!

Detta inspirerar mig till max, men ibland fångar det mig också i en bubbla av att ”nej men så måste man nog göra” eller ”jag kanske inte ska chansa, brudparet måste ju få fina bilder också”. Efter att ha fotat ett gäng bröllop i somras så kände jag bara, att nae nu ska jag minsann köra på min magkänsla. Jag blir alltid gladast när jag kör på min egen stil och lyckas få brudparet att gå med på mina galna upptåg (haha nä… SÅ galna är det nog faktiskt inte).

Mitt hjärta sjunger varje gång jag går igenom bilderna från Josefine & Bennys bröllop. Jag satsade på min känsla och det här visar vem jag är i min bildstil.

Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland 052-fotografvictoriaohrvall Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmlandbröllopsfotograf, bröllop, sommarbröllop, bröllop fotograf, fotograf victoria öhrvall, fotograf katrineholm, fotograf sörmland, bröllopsfotograf katrineholm, bröllopsfotograf sörmland, brudpar, bröllop katrineholm, bröllopsporträtt, bröllop, brud och brudgrum Bröllopsfotograf Östra Vingåkerbröllopsfotograf, bröllop, sommarbröllop, bröllop fotograf, fotograf victoria öhrvall, fotograf katrineholm, fotograf sörmland, bröllopsfotograf katrineholm, bröllopsfotograf sörmland, brudpar, bröllop katrineholm, bröllopsporträtt, bröllop, brud och brudgrum Bröllopsfotograf Östra Vingåker Kyrka Bröllopsfotograf Östra Vingåker Kyrka Bröllopsfotograf Östra Vingåker Kyrka Bröllopsfotograf Östra Vingåker Kyrka Bröllopsfotograf Östra Vingåker Kyrka Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>