Bröllop: Vår vigsel

Alla bilder i det här inlägget är fotade av den fantastiska Hanna Maxstad. Det blev tydligen en riktig fotobombsvecka här på bloggen. Idag bjuder jag som sagt på Hannas foton från vår vigsel i Östra Vingåker Kyrka.

Bandet var ett egenplockat band som spelade så bra att jag hade lust att dansa där framme, men nej det blev tyvärr inte så haha.

Ringen. Jag blev faktiskt chockad när Marcus (vigselförättaren) kom till det stället. Jag trodde av någon anledning att det skulle komma senare, men det var bara bra. Annars hade jag stått och vart nervös för hur jag skulle säga ”ja”.

När Johan och jag stod och höll i ringen tillsammans var nog stället då mina ögon tårades mest. Jag är ingen sån som gråter, men att stå ansikte mot ansikte med personen man älskar, samtidigt som man lovar varandra evig trohet. Att alltid finnas där ”no matter what”. Det är nog bland det bästa man kan göra!

Puss!

Det sägs att en tre-tvinnad tråd är starkare än en två-tvinnad. Det är alltså Gud, jag & Johan. Perfekt!

Dags att kliva ut. Min underkjol åkte tyvärr ner när jag skulle gå så det blev till att ta tag i den och gå ut. Men vad gör det? Då fick ju mina supercoola skor lite extra plats i strålkastarljuset.

Det var massor av fotande på vägen ut. Gissar att alla ville ha sig en bild av oss.

Utanför dörrarna var det konfetti som gällde! Jag vart så glad när jag hittade konfettibomber!

Sen var det dags för kramar & gratulationer. Oj vad jag vinglade fram och tillbaks på mina höga klackar i gruset. Skönt var iallafall att man inte stod på gräs!

Även fotandet fortsatte utanför…

… och hade man tur fick man ihop lika fina bilder som Hanna.

1 kommentar

1 Trackback

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>