Bröllop: Jessica & Lasse

Jag hade ställt mig lite sådär halvfint vid vägkanten och tryckte i mig en kycklingwrap från Burger King. Jag visste att jag stod ganska dåligt, men jag hittade verkligen ingen parkeringsplats. Precis när jag gått ur bilen så kom det fram en dam. ”Om hon säger nåt om parkeringen så skyller jag på att jag bara tar en fika” tänkte jag. ”Ska du på bröllopet” frågar hon glatt. ”Jag tänkte bara säga att du kan parkera där på ängen, parkeringsskylten har bara fallit bort” fortsatte hon. G R E A T ! Inte nog med att det var en trevlig dam, hon hjälpte mig med parkeringen också.

Efter det traskade jag in på världens finaste utsikt och firade att vädret var helt fantastiskt. Jag mötte upp Jessica som satt med lite familj och vänner och käkade. Hon strålade sådär som bara en brud gör, även utan brudklänningen. Efter ett tag träffade jag Lasse som stod på platsen vi hade bestämt. Han stod och väntade på att få se sin framtida fru för första gången. Det var pirrigt. Det var lycka. Och sen kom hon.

Han lyste upp sådär som man gör när man är riktigt kär. Det är kärlek det.

Bröllopsfotograf Sörmland Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland 004-fotografvictoriaohrvall 005-fotografvictoriaohrvall 006-fotografvictoriaohrvall 007-fotografvictoriaohrvall 008-fotografvictoriaohrvall 009-fotografvictoriaohrvall 010-fotografvictoriaohrvall 011-fotografvictoriaohrvall 012-fotografvictoriaohrvall 013-fotografvictoriaohrvall 014-fotografvictoriaohrvall 015-fotografvictoriaohrvall 016-fotografvictoriaohrvall 017-fotografvictoriaohrvall 018-fotografvictoriaohrvall 019-fotografvictoriaohrvall 020-fotografvictoriaohrvall 021-fotografvictoriaohrvall 022-fotografvictoriaohrvall 023-fotografvictoriaohrvall 024-fotografvictoriaohrvall 025-fotografvictoriaohrvall 026-fotografvictoriaohrvall 027-fotografvictoriaohrvall 028-fotografvictoriaohrvall 029-fotografvictoriaohrvall 030-fotografvictoriaohrvall

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>