De skickade iväg oss tre ggr

fotobloggRoadtripen har ju faktiskt redan nått sitt slut. När vi hyrde den så trodde jag att det skulle vara mycket värre än det var. Det är för att jag är lite ovan med att bo på små platser intryckt med 5 personer. När vi fick den berättade killarna att vi inte skulle kunna använda rinnande vatten eftersom vi skulle åka till kallare platser. Vi (flickorna) var inte jättenöjda.

fotobloggEfter att ha insett detta faktum var det bara att göra det bästa av det. Vi köpte massor av vattendunkar och hade de under bussen. Vi har ganska mycket packning allihop och detta funkade för att vi hade ett jättestort packutrymme under husbilen. Vi åt på papperstallrikar och åt med plastbestick. Det roligaste är att det är så töntigt billigt här med sånt.

fotobloggTro det eller ej men allt gick faktiskt superbra. Vi duschade på s k trucker stops där man betalar 10 dollar per dusch (vi delade). Varje natt stod vi på en Walmart-parkering och de flesta butikerna hade öppet dygnet runt vilket betydde att man kunde gå på toa precis när vi ville. Jag vet inte om man faktiskt får stå på såna parkeringar så mycket vi gjorde, men det var bara tre gånger vi blev iväg skickade. En av gångerna var den sista morgonen. Då knackade en vakt på kl 07.00 på morgonen och berättade att man inte fick övernatta. Vi skulle upp den tiden en då just då, så det gjorde inget. I vanliga fall hade jag tyckt att det var lite onödigt. Om man upptäcker oss klockan sju på morgonen så känns det väl redan som att man har övernattat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>