De tränger in fötterna

”Jag sitter i ett gammalt sjukhusrum. Allt är väldigt smutsigt och jag har inte gått barfota på två månader. Jag gillar verkligen att gå barfota, tror att det är Johan som mer och mer har smittat av sig med den egenskapen. Strumpor, varför ska man ha det? Det tränger bara in fötterna. Jag skulle aldrig få för mig att t ex sova med strumpor. Det bästa med den här texten är att det låter som någon sketna poesibok jag själv aldrig skulle vilja läsa, men jag måste få ur mig det här och komma till botten vad som är mitt problem.”

Jag satt och rensade lite bland mina dokument och hittade en mapp jag hade döpt till ”Dagbok”. Vanligtvis skriver jag i ett block, så jag var inte chockad när jag endast hittade två dokument. Ett skrevs i slutet på november, alltså två månader efter att vi kommit till Los Angeles i höstas.

Efter att ha läst det här utdraget är jag tacksam. Tacksam att jag är hemma, att jag gillar att skriva och framför allt att jag äntligen kan gå barfota när jag vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>