Ful på bröllopsbilderna?

Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland”Tänk om jag blir ful på bröllopsbilderna?” Det är en enkel, försynt och försiktig fråga, men berättar ändå om en oro som ligger hos alldeles för många. Man har någon idé om att bröllopsfotografen kanske inte lyckas ta någon fin bild på just sig. Och även om man i det tankesättet ifrågasätter fotografens kunskap, så handlar det mycket mer om hur man ser på sig själv.

Det gör mig faktiskt ledsen. Inte att folk inte är övertygade om att jag kommer göra mitt jobb. Utan tänk. Tänk att folk på riktigt tror att det finns en chans att man nog inte kommer se fin ut på sin bröllopsdag? Alla människor är vackra. Alla har något att ge. Du är unik och alldeles alldeles underbar! Det finns ingen annan som du. Var den du är och var stolt över det. Vi behöver D I G.

Det är enkelt att kolla på en fotografs portfolio på bilder från andras bröllop och tänka ”wow alla är jättefina”. Skulle du däremot sitta med när var och en på korten kollar på bilderna, så är det möjligt att du får en annan reaktion. Visst kan det vara svårt att se sig själv på bild ibland. Att istället för att kolla på helheten sikta in sig på en kroppsdel och säga ”åh nej hur ser det där ut”. Låt oss sluta upp med det. Låt oss vara glada för att vi lever, är friska och har möjlighet att gifta oss istället. Låt oss fira varandra, våra relationer och alla nära och kära som finns runt omkring oss.

Låt oss uppmuntra varandra och fira varandra för dem vi är, och inte de vi längtar efter att kopiera.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>