Goodbye Dream Center!

fotobloggDå var det dags för vår hejdå-middag. Vi samlade ihop ett gäng på ca 20 pers och förväntade oss att kunna kliva iväg på vilken restaurang som helst. Det funkade ju inte riktigt så.. och vi alla hamnade på en pizzeria. Till vänster om mig sitter Dawn-Marie min jobbarkompis och kämpe som har varit med mig i Red Eye. Till höger är killen (Caleb) som har räddat oss från många hemska stunderna genom att berätta roliga historier eller bara hjälpt till med saker rent praktiskt.

fotobloggOlivia, Simon & David hade det trevligt där borta på hörnet.

fotobloggHär ser vi Rahel (vi kallar henne Rachel. Hon kommer från Schweiz och var en av Jojo & Olivias första rumskompisar. Hon har jobbat i Dream Centers secondhand-butik som delar ut kläder till hemlösa och behövande. De får hämta kläderna gratis.

fotobloggDet känns så kul att berätta om alla människor nu när vi lämnar, men det gör inget. Det här är tyska Michael (som ni inte får blanda ihop med Jojos chef). Han har jobbat med Teen Discipleship och det betyder att han tar hand om ungdomar som har hamnat på Dream Center istället för att hamna i ett ungdomsfängelse. Ett val som tonåringarnas föräldrar gör åt dem.

fotobloggLinn är från Göteborg (Sverige) och har jobbat i Teen Discipleship hon med. Hon ska vara kvar 4 månader till. Till höger ser vi supersöta Hannah som jag har träffat genom Red Eye. Hon går dock i Angelus Temple (Dream Centers kyrka) också.

fotobloggJojo hade en trevlig kväll. Det ser så ut iallafall haha, men det tror jag verkligen. Det var hon som fixade in oss på pizzerian.

fotobloggJag hade Johan i närheten. Han hade det också bra.

fotobloggHär ser vi två sköna grabbar. Båda kommer från Tyskland (vilket betyder att vi har hängt med dem ganska mycket. Det är Tom till vänster och Manuel till höger. De har jobbat med Olivia i Kids Ministry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>