Happy Birthday Olivia!

fotobloggDet har hänt så fantastiskt mycket de senaste dagarna och jag jobbar mitt bästa (eller ja, så mycket jag har lust med) för att ni ska få se hur vi har spenderat våra dagar. Egentligen är jag inte ett fan av att visa exakt vad man har gjort och tänkt men bara för att jag råkar vara i USA för tillfället har min blogg förvandlats lite till en resedagbok.

fotobloggFör att fira Olivias födelsedag (och Manuels) så tog vi oss till en indisk restaurang för att äta tillsammans. Jojo och Olivia bjöds på Mango-dricka. Jag skulle vilja likna det lite med en blandning mellan milkshake och yoghurt.

fotobloggVi fick med oss ett gäng människor från Dreamcenter (har tyvärr inte alla på bild). En av de som hängde på och firade var svenska Anna-Sara som också har varit intern precis som vi. Hon jobbar i en butik som delar ut kläder till hemlösa och behövande.

fotobloggJag passade på att dela mat med Simon och David. Maten var inte fantastisk men ganska god och (som vanligt) tusen gånger bättre än den vi bjuds på i campuset.

fotobloggJag vet inte riktigt ens vad vi tog mer än att det var två olika såser, naan-bröd, kyckling och ris. En av de riktigt bra sakerna med amerikanska restauranger är att det i princip överallt är gratis påfyllnad.

fotobloggJag satt med mexikanska Jocabed (har ingen aning om hur det stavas?!). Hon var en av de tjejerna som tog över Jojos och Olivias rum efter att de lämnade Dreamcenter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>