Hitta inspiration till ditt bröllopstema

Bröllopsfotograf Rosenhanska Magasinet
När du sätter ihop ett bröllopstema är det bra att ta saker som går ihop färgmässigt och stilmässigt. Det sämsta man kan göra (enligt min mening) är att försöka göra någon blandversion typ askungen och starwars på samma fest. Jag vet att det är klurigt att komma överens med sin partner, men det är bättre att ni letar lite längre och hittar något båda gillar istället för att göra någon halvdan mix.

Bröllopsfotograf Rosenhanska Magasinet
Det som hjälpte mig mest var att läsa en massa bröllopsbloggar om tips och kolla på riktiga bröllop som hade gjorts. Jag ville få en röd tråd genom allt från inbjudan till kläderna till festlokalen.
Hur jag lyckades kan du se här.

Bröllopsfotograf Rosenhanska Magasinet
För dig som fortfarande letar och ska få ihop ert bröllopstema så har jag några heta tips på bra bröllopsbloggar man kan kolla in:

Wedding Sparrow
Style Me Pretty (min favvo)
Those Lovely Days
Sisters in Law
Hello May
Vintage Honeymoon (bloggar inte längre, men har bra tips i lagret)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>