Jag har ju aldrig gillat såna själv

Det här när folk ringer och frågar om ”företagsporträtt” och jag tror att de menar en sånt där perfekt skolfoto som man håller tummarna för att man äntligen ser bra ut. När jag tänker företagsporträtt så är följdtanken ”skit jag måste skaffa mig en studio” för där kan man få såna där glänsiga bilder med vit bakgrund. Och sen tänker jag en gång till. För jag har ju aldrig gillat såna bilder själv.

Jag gillar att försöka skapa, komma på eget och bli så bra jag bara kan. Att bli ännu bättre på att sätta ljus, redigera bilderna i efterhand och att sätta fokuset på första klicket. Det är klart att allt blir enklare med en bra kamera, men exakt sådär bra som jag vill bli krävs riktigt bra hantering av kameran, rätt inställningar och en förmåga att se bilden framför sig innan man har klickat av. Det är mitt mål att hela tiden utvecklas och bli bättre. Att få lära mig mer och att få skapa bilder som gör att man tänker ”åh wow” när man tittar på dem. Det kommer nog för alltid vara min dröm.

Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall Fotograf Katrineholm Sörmland Victoria Öhrvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>