När man får ta av sig sina glasögon

fotoblogg, key west, usa, florida,Ni har hört mig säga mycket (okej, läst) om vad jag tycker och tänker om USA. Det kommer förmodligen inte att ta slut, och om ett tag kanske ni till och med börjar höra bra saker. När man börjar tänka på alla guldkorn och fantastiska saker som man har fått göra och sett så är jag ändå väldigt glad och tacksam. Det är lite coolt och otroligt bra för perspektivet att förflytta sig ifrån sitt hem och sina vanliga glasögon ett tag.

Att ta foton på roliga saker under resan var nog inte det bästa, men jag tog ändå hem några bilder som jag tyckte väldigt mycket om. Det kanske blir förmodligen till tavlor i vårt hem. Något som får påminna oss om de allra bästa stunderna. En av mina absoluta favoritplatser i hela USA är Key West, Florida. Om du är i närheten är denna plats ett måste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>