Om det regnar på bröllopsdagen

Var inte oroliga kära brudpar. Det finns faktiskt inget dåligt väder. Eller ja, det gör det ju. Det kan vara både kallt, regnigt och stekhet sol, men man kan fota ändå. Jag har fotat brudpar i alla väder. Jag fick till och med brudparet att stå som om det vore varmt och fantastiskt under min senaste fotografering (i januari!). Det funkar och det blir jättefint.

När det regnar så vill man självklart inte stå ute, men då kan man faktiskt gömma sig i skogen som jag gjorde med det här brudparet. Ett annat brudpar fick en molnig dag och det betyder att ljuset sprider ut sig alldeles fantastiskt på alla bilderna. De flesta önskar sol, men det man borde önska är lagom mycket sol. När det blir för varmt och ljust så får man gömma sig från solen iallafall.

Så en sak du faktiskt inte behöver oroa dig för till bröllopsdagen är vädret. Som bröllopsfotograf så går det att ordna precis allt, och självklart kan vi komma på en backup om du fortfarande känner dig osäker.

Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland Bröllopsfotograf Sörmland Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>