Roliga fåglar & fula fiskar

key west, bird, fotobloggJag har lite bilder kvar att visa från slutet av vår resa. Det här är en uppsättning av dem. Förra gången jag åkte till Key West, Florida råkade jag och familjen hamna på ett ställe med roliga fåglar och fula fiskar. Det är så kul när man går gnugga ögonen en gång extra och tänka ”ser jag verkligen det här på riktigt?”.

key west, bird, fotobloggDe var precis överallt och man sprang och hoppades att de inte skulle följa efter. De var ganska läskiga och innan man gick på bryggan fanns en skylt där det stod ”Fåglarna biter barn”. – Tack för den infon?!

key west, fish, fotobloggDetta var inte nog, de hade enorma fiskar också!

key west, fish, fotoblogg, floridaInnan vi kom till det här stället förklarade jag för folket i bilen att fiskarna var riktigt stora och drog ut händerna så mycket jag visste att jag kunde göra, men jag ville inte överdriva så jag visade inte speciellt stort.

key west, fish, fotoblogg, floridaJag kunde har fördubblat det. Om jag satte ner min tumme bredvid för att visa storleken skulle fisken förmodligen försökt att svälja den. Riktigt ful fisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>