Bröllop: Pernilla & Daniel

”Hur ser resten av parken ut?” hör jag mig säga. Vi står mitt i Folkets Park i Örebro och jag funderar på hur jag ska skapa drömmiga bakgrunder av detta ställe. Tills det slår mig, att ja.. det kan man göra precis vart som helst om man är lite kreativ.

Jag blev nästan förvånad när jag kollade på bilderna efteråt, för det visade sig att brudparet hade haft helt rätt. De hade valt en superfin plats för fotograferingen och inte nog med det så låg den sådär lagom långt ifrån bröllopsfesten också, så ingen var stressad.

Ett superfint romantiskt bröllop från en peppad bröllopsfotograf kommer här:

Bröllopsfotograf Sörmland Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Sörmland Bröllopsfotograf Katrineholm Sörmland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>