Semesterbilder från Warsawa

Eftersom jag är en totalnörd gällande kameror och fotografering så går det inte ens när man är på semester att ta kort med mobilen. Jag vet att man kan ha många fina bilder och minnen trots den (host…) dåliga kvalitén, men jag bryr mig om kvalitén så jag bär med mig kameran nästan jämt. Just nu har jag en liten Canon EOS M som är en spegellös systemkamera vilket gör att den är liten, men tar bra bilder + att jag kan ha alla mina objektiv till den. Jag brukar ha med mig mitt 50 mm-objektiv och sen använda 22 mm-objektivet som sitter på jämt. Den är perfekt som resekamera tycker jag. Enkel, lätt och tar tillräckligt bra bilder utifall man skulle vilja göra en förstoring.

I Warsawa vart det inte så jättemånga foton eftersom vi bara var där över en weekend. Och ibland måste man bara andas in luften och leva också, men här kommer lite minnen från platser vi besökt. Warsawa är en fin och mysig stad. Johan och jag hyrde cyklar och åkte runt och hade det bra. De har en jättefin stor park. Vi besökte en botanisk trädgård (underskattat), slottet, gamla stan och ett coolt museum som heter Warsawa Upsrising. Det är ett hett tips för dig som ska åka dit.

 

Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen Warsawa Polen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>