Sen började jag fota hysteriskt mycket

Foto: Victoria Öhrvall, 2007
Jag började fota när jag gick i nian. Min kompis ville bli fotograf och jag ville bli journalist. Jag förstod inte varför man ens skulle vilja fota. Av någon anledning började jag ändå. Jag fotade allt jag kunde hitta med min mobilkamera på 1,5 megapixlar (aka skitdåliga kamera).

När jag slutade nian hade jag fotat så mycket att min familj kände att en kamera skulle passa mig väl. Jag nästan svimmade av lycka och började fota hysteriskt mycket i flera år.


Dessa bilder är de jag kopplar mest med starten av mitt fotograferande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>