Som hjälper dig minnas exakt hur det var

Att fånga en plats man aldrig vart på är både lätt och svårt. Den lätta delen är att du är nyfiken och upptäcker nya saker hela tiden. Den svåra delen är att försöka berätta något som du tycker symboliserar platsen utan att ens hunnit göra dig en uppfattning. Allt det här får du undersöka och försöka manövrera när du är ute och fotar din semester. Folk brukar säga att de gillar att resa för att se nya platser. Själv är jag så nördig att jag nästan alltid tänker ”åh nya vyer och saker att fota”. Den tanken ligger nästan alltid i topp inför en resa.

I starten av mitt fotograferande sa jag att jag aldrig skulle vilja jobba som fotograf, för det skulle ta bort min kreativitet och göra att jag skulle fokusera på pengar. Det hände aldrig. Att jobba som fotograf inspirerar mig att hela tiden utvecklas och bli bättre. Att fånga känslor och händelser som aldrig kommer tillbaka. Stunder som blir förevigade på ett vackert foto och som sedan hjälper dig att minnas exakt hur det var.

Dessa foton tog jag på en semester i Frankrike förra året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>