Tänk att det bara var en vecka sen

Som jag har längtat efter snön. Inte för att jag vill åka skidor, eller ens att det ska ligga länge. Jag bara tycker det är så otroligt vackert att jag bara måste ha det några veckor i mitt liv. Annars är jag en cykel-fantast vilket gör att jag uppskattar ren asfalt enormt.

Idag när jag cyklade till jobbet insåg jag att det bara var en vecka sen Katrineholm såg ut såhär. Jag tog tillfället i akt och gick ut på en liten fotopromenad med mamma. Nu är jag ju inte naturfotograf, men man kan ju få en och annan glammig bild som gör att man minns vintern precis som man vill.

014-fotografvictoriaohrvall015-fotografvictoriaohrvall016-fotografvictoriaohrvall017-fotografvictoriaohrvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>