Tre tips i bröllopsplaneraningen

Bröllopsfotograf Katrineholm SörmlandSå fort jag klickade på enter överröstes jag av tips på hur man ordnar sitt bröllop. Hjälp! Det är som att gå vilse i Narnia. Jag ska försöka hjälpa er bröllopsplanering på det bästa sätt jag kan.

Det här med att hitta fina lokaler och kyrkor att gifta sig i är klurigt. Vissa har vetat vart det ska vara ända sen de var små, och andra får leta hur länge som helst. Ett bra sätt att hitta fina ställen är att googla på ”bröllopsfotograf xxx” och istället för x skriver du stället eller området du vill gifta dig i. Många fotografer har bloggar där man kan se hur det ser ut att ha ett bröllop. Andra tips i jakten på lokal hittar du här och här.  Om du vill hitta fina kyrkor att gifta dig i är detta är bra ställe. 

Det andra jag tycker du ska göra är att sätta ihop en liten pinterest-board med bilder på vilken stil ert bröllop ska ha. Bra inspiration finns här. Jag själv har olika boards för brudfrisyrer, bröllopsklänningar, brudbuketter, festidéer, inbjudningskort och vackra bröllopsporträtt. Detta gör det lättare att få ihop alla detaljer. Om man har en helhetsbild att utgå ifrån hjälper man sig själv massor.

Det tredje som kommer hjälpa dig massor är att hitta en vän, familjemedlem eller någon annan som är van vid att göra bröllop. De kommer att hjälpa dig att navigera. Jag själv var helt nergrävd i att hitta rätt sorts servetter och jag tyckte det var jättejobbigt att bestämma vilken mat det skulle vara. Personerna i din närhet kommer hjälpa dig att säga vad som är viktigt och inte viktigt. Dessutom kan du be dem att vara ett stöd till dig, men att understryka att du vill ha hjälp att välja det som de tror att du och din blivande kommer trivas bäst med under dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>